7 Aralık 2015 Pazartesi

Havuçlu ve Çikolatalı Kek

Bir pazar düşünün... Çocuklar ödevlerini yapmış,derslerine çalışmış , ev tertemiz, eş kahvesini yudumlayıp gazetesini okuyor ,mutfakta dumanı üzerinde mis kokulu kek usul usul pişiyor :) Anne de o huzurlu kokuyu içine içine çekiyor :)))İşte bu pazar bizde durum aynen böyleydi :) Pazarlar hiç bitmesin blogcanlarım :) Mutlaka siz de bu keki sevdiklerinize en kısa sürede yapın derim, gerçekten çok lezzetli ve mis kokulu.
 
 
Kekimiz İçin,
 
Malzemeler :
 
2 adet yumurta
1 su bardağı tozşeker
1 Çay bardağı Ayçiçek yağı
1/2 çay bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 -2 su bardağı kadar un
1 adet havuç
1 çay bardağı damla çikolata
1 çay bardağı kuru üzüm
 
Yapılışı:
 
Yumurtaları ve şekeri iyice çırpalım.
Yağı ve sütü ekleyip çırpmaya devam edelim.
Kabartma tozu ve vanilyayı ekleyelim.
Havucu rendeleyip kek harcımıza ekleyip,karıştıralım.
Yavaş yavaş karıştırarak unu ilave edelim.
En son aşamada çikolatamızı ve kuru üzümlerimizi de ekleyip hafifçe karıştırıp,yağlanmış ve unlanmış kek kalıbımıza harcımızı dökelim.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında pişmeye bırakalım.
 
Afiyet Olsun
 

2 Aralık 2015 Çarşamba

Çikolatalı Muffin Tarifi

Minikleri ve tabi kendimizi sevindirmenin için en iyi yollarından biri kesinlikle çikolatalı keklerden geçiyor. Bir yiyen pişmannn bir de yemeyennn:) 
 
Denemek isterseniz eğer buyurun nefis tarifimize ;
 
 
Çikolatalı top keklerimiz için,
 
Malzemeler:
 
2 Adet yumurta
1 Su bardağı tozşeker
1/2 su bardağı süt
1/2 su bardağı Ayçiçek yağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2-2,5 su bardağı kadar un
Dilediğiniz kadar damla çikolata
 
Yapılışı:
 
Yumurtaları ve şekeri iyice çırpalım.
Sütü ve Ayçiçek yağını da ekleyip çırpmaya devam edelim.
Kabartma tozu, vanilya ve unu da  ilave edip karıştıralım.
Damla çikolatayı ekleyip kalıpların 1/3 ü dolacak şekilde pay edip ,
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişmeye bırakalım.
 
Afiyet Olsun
 
 
 

22 Kasım 2015 Pazar

Evde Baget Ekmek Yapımı

Evde ekmek pişirmeye bayılıyorum...Hele o kokusu yok mu...İçimi kocaman koskocaman bir huzur kaplıyor :)
 
Peşinden fırına bir de kek atmışsam eğer Allah! benden mutlusu yoktur o an.
 
Yazarken bile o mis kokuyu burnumda hissettim şimdi :)Umarım sizlerde o kokuyu almışsınızdır ve doğru mutfağa ekmek pişirmeye gidiyorsunuzdur:)
Peşinden fırına bir de kek atmayı unutmayın ama:)
 
Tüm kalbimle huzurlu ve mutlu hafta sonları dilerim
 
Ekmeğimiz İçin ,
Malzemeler:
1,5 su bardağı ılık süt
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı kadar beyaz un
1 yemek kaşığı kuru maya
30 gr oda sıcaklığında tereyağı

Yapılışı:
 
Unumuzu  derin bir kabın içine alalım ve ortasını havuz gibi açalım.
Kuru mayamızı ,şekeri , oda sıcaklığındaki sütü,yağı ve tuzu da  ilave edelim ve yoğuralım.
Mayalanması için üstünü bir bezle örtelim .
İyice mayalanıp iki katına çıkana kadar bekleyelim.
Hamurumuzu  4 eşit parçaya bölelim ve baget  ekmek şekli verip tepsimize dizelim.
Bıçak yardımı ile kesikler atalım ve yarım saat kadar tepside de mayalanmaya bırakalım
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirelim

Afiyet Olsun
 

7 Kasım 2015 Cumartesi

Kahvaltılık Peynir Köftesi

Kahvaltıya değişik lezzetler arıyorsanız bu tarif tam da size göre.
Özellikle sıcak sıcak nefis oluyor :)
Yanına bir de kahvaltı salatası ,simit ve ince belli bardakla çay ikram etmeyi de unutmayın sakınnn:))
 
İşte bunlar hep bir mutluluk sebebi :)
 
Sevgi Dolu Öpücükler Herkese
 
 
Peynir Köftelerimiz İçin ,
 
Malzemeler :
 
250 gr. Muratbey Van otlu peyniri
1 adet yumurta
3-4 dilim bayat ekmek içi
1-2 dal dereotu
1-2 dal maydanoz
pulbiber
arzuya göre ,tuz
 
Kızartmak için Ayçiçek yağı
 
Yapılışı:
 
Yeşillikleri ince ince kıyıp geniş bir kaseye alıyoruz.
İçine yumurtayı kırıyoruz ve karıştırıyoruz.
Peynirimizi ve iyice ufalanmış ekmek içimizi ilave ediyoruz.
Biraz pıl biber ve arzuya göre tuz da ekleyip elimizle harcı yoğuruyoruz
minik minik toplar hazırlayıp dolapta 10 dakika kadar dinlendiriyoruz.
Sıcak tavaya biraz Ayçiçek yağı döküp top peynirlerimizi kızartıp ,sıcak servis yapıyoruz.
 
Afiyet Olsun.
 

30 Ekim 2015 Cuma

Çörekotlu Kurabiye

Geçen Haftalarda Blog dostlarımdan sevgili İnci Ablamın güzeller güzeli gelini için organize ettiği  bir bebek partisine davetliydim:)
Giderken de bu nefis kurabiyeleri hazırladım misafirleri için.Yedik içtik oldukça keyifli bir gün geçirdik dostlarla:) Buradan da tebrik ederim . Güle güle büyütsünler yavrularını inşallah.
 
Kurabiyemize gelecek olursak hem çok lezzetli ,hem çok pratik hem de  çabuk bayatlamayan bir tarif. Tek kötü tarafı minik minik olduğu için gidip gelip atıveriyor insan ağzına:)
 
 
 
 
Kurabiyemiz İçin,
 
Malzemeler:
 
125 gr. MURATBEY tereyağı
1 Adey yumurta akı ( sarısı üzerine)
2 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1/2 paket mahlepli kabartma tozu
4 yemek kaşığı çörek otu
1/2 çay bardağı Ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı sirke
2,5 - 3 su bardağı kadar un
 
Yapılışı:
 
Bütün malzemeleri geniş bir kase içerisinde harmanlayıp yoğuruyoruz.
10 dakika kadar dolapta dinlendirip ,elimizle misket büyüklüğünde toplar hazırlıyoruz.
 
Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizerek üzerinlerine yumurta sarısı sürüyoruz.
Önceden ıstılmış 180 derece fırında kızarıncaya dek pişiriyoruz.
 
Afiyet Olsun.

7 Ekim 2015 Çarşamba

Nohutlu Bulgur Pilavı

Bulgurun nohut ve kurutulmuş domatesle müthiş uyumuna bayılacaksınız. Yanına da cacık yapmayı ihmal etmeyin sakın:)
 
Sevgi Dolu Öpücükler Herkese :)
 
 
 
Pilavımız İçin,
 
Malzemeler:
 
1 Bardak pilavlık bulgur
4 yemek kaşığı Ayçiçek yağı
1 kase haşlanmış nohut
8-10 Adet kurutulmuş domates
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı kadar salça
tuz,karabiber,pulbiber
2 bardak su
 
Yapılışı:
 
Kuru Domatesleri bir kasenin içine koyup üzerine sıcak su ekleyerek 10 dakika kadar yumuşamaya bırakıyoruz.
Pilav tenceremize yağımızı koyuyoruz.
Bulguru ilave edip 1 dakika kadar kavuruyoruz.
1 diş sarımsağı rendeliyoruz.
Salçayı  ,suyu ,tuzu ve baharatları ekleyip ,karıştırıyoruz.
Kurutulmuş domatesleri küp küp doğrayıp nohutla birlikte pilavımıza ekleyip karıştırıp pişmeye bırakıyoruz.
Demlendikten sonra arzuya göre yeşil soğanla süsleyip sıcak servis yapıyoruz.
 
Afiyet Olsun

6 Eylül 2015 Pazar

Vişneli ve Çikolatalı Kek

Yaz ha geldi ha gelecek derken romantik sonbahara giriverdik çabucak.
İki çocukla bu yaz tatilimizi oldukça hareketli ve hızlı geçiriyoruz.
Sürekli  hareket halindeyiz,dinlendin mi Zeynep diye sorsanız daha çok yorulduğumu itiraf edebilirim size:))
 
Yavaş yavaş İstanbul modumuza girmeye de başladık tabi... 3. sınıf heyecanı yaşıyoruz şu sıralar. Kitaplar defterler kalemler...renkli alışverişler bizi bekliyor :) Boyumuz uzadığı için yeni okul kıyafetleri de alacağız:) bu yüzden Emre ayrıca derin mutluluklar yaşıyor:)
 
Vakit feci hızlı geçiyor sanki. Arda'nın 3. yaş gününü kutladığımıza hala inanamıyorum. Tabi Emre'nin 9 yaşında olmasına da:))
 
Bizde son durumlar böyle işte blogcanlarım:)
 
Asıl konuya geçecek olursakkk ...geçenlerde vişneli kek isteyen aile üyelerini vişne reçelli kekle kandırıp, mutlu ettiğim doğrudur,kayıtlara geçsin ve aklınızda bulunsun istedim:)))))
 
Hepinizi öpüyorum veee tarife geçiyorummm :)
 
 
 
Kekimiz İçin,
 
Malzemeler:
 
2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1/2 su bardağı Ayçiçek yağı
1/2 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2-2,5 su bardağı kadar un
vişne reçeli taneleri
damla çikolata
 
Yapılışı:
 
Yumurtayı ve şekeri iyice çırpıyoruz.
Sütü ve yağı ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
vanilyayı ve kabartma tozunu ekliyoruz.
Unumuzu yavaş yaval ekleyip karıştırıyoruz.
Son aşamada vişne tanelerine ve çikolatalara un serpiştirip harcımıza ekleyip karıştırıyoruz.
Hamurumuzu yağlanmış unlanmış kek kalıbımıza döküp önceden ısıtılmış 160 derece fırında pişiriyoruz.
 
Afiyet Olsun

3 Ağustos 2015 Pazartesi

Lor Peynirli Toplar

Kahvaltıya fresh ve lezzetli bir tarif arıyorsanız eğer bu peynir topları tam da size göre.
Hazırlaması da oldukça pratik :) Hafta sonu muhakkak yapın derim ,özellikle miniklerin çok hoşuna gidecek :)
 
Sevgi Dolu Öpücükler Herkese
 
 
Peynir Toplarımız İçin,
 
Malzemeler;
 
 
 
MURATBEY Lor Peyniri
Dereotu
Maydanoz
Bir tutam Taze Naze
Bir tutam Taze Fesleğen
 
Zeytinyağı
Pulbiber
 
 
Yapılışı;
 
Dilediğiniz kadar Maydanozu ve Dereotunu ince ince kıyın.
Çok baskın olmayacak ölçüde  biraz taze nane ve biraz fesleğini de ince ince kıyın.
Göz kararı Muratbey lor peynirinizi de ekleyin ve karıştırın.
Elinizle minik minik toplar hazırlayın.
 
Servis tabağınıza biraz zeytinyağı ve pulbiber ekleyip peynir toplarınızı dizerek servise hazır hale getirin.
 
Afiyet Olsun
 
 

20 Temmuz 2015 Pazartesi

Kozalak Mantı Tarifi

 
 
İnstagramın son dönemdeki en popüler tarifi kuşkusuz kozalak mantıdır. Yapmayanı dövüyorlarmış diye duyunca hemen attım kendimi mutfağa J Yapmasaydım eminim bir yerlerim şişecekti çünkü.
Kıyma,Yufka ve sarımsaklı yoğurt bir araya gelirde hiç kötü bir lezzet çıkar mı ortaya ?
Sarma kısmı da sizi hiç korkutmasın... hazırlaması da yemesi gibi oldukça keyifli çünkü.
 
Sevgi Dolu Öpücükler herkese J
 
 
Kozalak Mantımız İçin,
Malzemeler

3 adet yufka
250 gr. Dana kıyma
1 adet kuru soğan
1 adet domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber,kırmızı toz biber
Ayçiçek yağı
Sarma işlemi için,Pipet

1 kase yoğurt
1-2 diş sarımsak
Süslemek için ,maydanoz
 
Yapılışı:
 
Yufkayı önce 4 eşit parçaya, her bir parçayı da 8 eşit üçgen olacak şekilde dilimleyelim.
Her bir üçgen yufkayı  pipet yardımı ile kalem böreği sarar gibi saralım.
Böreklerin uçlarını açılmamaları için suya batırıp,bol kızgın yağda kızartalım.
 
Sosumuz için,
Soğanı ince ince doğrayıp sıvı yağda kıymayla birlikte kavuralım.
Salçayı ve rendelenmiş domatesi de ekleyip karıştırmaya devam edelim.
Tuzu ve baharatları ekleyip birkaç dakika fokurdatalım.
 
Sarımsaklı yoğurt eşliğinde maydanozla süsleyerek bekletmeden servise hazır hale getirelim
 
Afiyet Olsun
 
 

11 Temmuz 2015 Cumartesi

Sütlü Ekmek Tarifi

Ekmek ve kek pişirmeyi çok sevdiğimi artık beni takip eden hemen herkes biliyordur.
 
Bizim evin bol malzemosla pişen kekleri aşkitom içinnnn, çikolatalı olanlar ise aslanlarım içindir:)
Ama ekmekkk kesinlikle Emre içindir:) Makinayı görünce hemen basar çığlığı,danslar falan...çok lokum olur :) Eeee tabı bende hemen  feci havaya girerim:))
 
Aslanım çok sever ekmek kokusunu ve sıcak sıcak ekmeğe dalmayı:) Aslında hemen hepimiz bayılıyoruz değil mi:)))) Huzur veren kokuların başında gelir ekmek kokusu...
 
Eğer ekmek makınanız varsa (sinbo kullanıyorum)  uzun zamandır yaptığım bu ekmeği muhakkak deneyin derim. Yoksa da un miktarını biraz daha göz kararı çoğaltarak deneyin derim. Pişman olmayacaksınız.
 
Evinizden ekmeğiniz ,huzurunuz hiiiççç eksik olmasın inşallah...
 
Buyurun tarifimize,
 
 
 

Ekmeğimiz için ,
Malzemeler:
 
1,5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 tatlı kaşığı maya
1/2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
3,5 su bardağı un
 
Yapılışı:
 
Oda sıcaklığında olan sütü,ayçiçek yağını makinamızın haznesine dökelim.
Unu,şekeri,tuzu,mayayı ekleyelim.
3 saat 40 dakika - 900 gr. ayarını seçelim ve nefis ekmeğimizi pişirmeye başlayalım.
 
Afiyet Olsun
 
 






8 Temmuz 2015 Çarşamba

Salatalıklı Semizotu Salatası Tarifi

Yazın evlerimizin baştacı salatalar oluyor.
Bizim evde salata, mevsimine göre sebzelerle her öğün yapılır,yaz kış çooook sevilir.
 
Semizotu da sanırım listemizde ilk 5'e giriyordur :)
 
Serin serin herkesin bayılacağı bu fresh salatayı denemediyseniz eğer muhakkak deneyin derim.
Ölçü tamamen size kalmış. Başka malzemeler de ekleyebilirsiniz....
Her haliyle gerçekten çok lezzetli :)
 
veee buyurun tarife..
 
 
 
 
Semizotu Salatamız İçin;
 
Malzemeler :
 
Semizotu
Dereotu
Taze nane
Salatalık
Sarımsak
Yoğurt
Tuz
 
Süslemek için ,kuru nane
 
Yapılışı:
Semizotunun yapraklarını ayıklayıp ,yıkayıp salata kasemize alıyoruz
Dereotunu ince ince kesiyoruz.
Taze nanenin yapraklarını ekliyoruz.
Salatalığı küp küp kesiyoruz.
 
Bir kasenin içinde sarımsaklı yoğurt ve tuzu çırpıyoruz.
 
Salata malzemelerimizi yoğurtla harmanlayıp servise hazır hale getiriyoruz.
 
Afiyet Olsun
  

6 Temmuz 2015 Pazartesi

Erikli Turta

Meyveli herşeyi oldum olası çok sevmişimdir. Çünkü meyveyi çoook seviyorum:)
 
Tam dolaptaki erikleri hoşaf yapma niyetindeyken sevgili Tuba'nın erikli turta resmini görünce hayır dedim sizler hoşaf olmayacaksınızzz:))
Hemen attım kendimi mutfağa ve bu nefis turtayı hazırladım. Oldukça pratik ve bir o kadar da lezzetli bir tarif. Eşimden ve benden tam puan aldılar :)
 
Özellikle yanında bir top vanilyalı dondurma ile herkesi kendinize hayran bırakacaksınız benden söylemesi :))
 
 
 
Hamur İçin;
Malzemeler:
125 gr. margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 adet yumurta
1 paket vanilya
½ paket kabartma tozu,
3 çay bardağı un
 
Erikli Katlar İçin;
Malzemeler:
 
6 adet kırmızı erik (büyük boy)
3 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı limon suyu
 
Yapılışı:
Margarini ve pudra şekerini çırpıcı ile krema kıvamı alana kadar çırpıyoruz.
Sıvı yağı ve yumurtaları ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
Kabartma tozu,vanilya ve unuda  ekleyip ,karıştırıyoruz.
 Diğer yandan erikler ince dilimler halinde doğranır,derin bir kaba alınır,üzerine toz şeker ve limon suyu ilave edilir ve şeker eriyip,erikler sulanana kadar harmanlanır.
 
Fırın kabı önce yağlanır, sonra un serpiştirilir.
Hamurun yarısı fırın kabına aktarılır ve yayılır.
Üzerine dilimlenmiş erikler dizilir.
Hamurun kalan kısmı da eriklerin üzerine yayılır ve tekrar erikler dizilir.
Erik kabının dibinde oluşan şekerli erik suyu bir kaseye alınır.
İçerisine 1 çorba kaşığı pudra şekeri ilavedilir ve fırça ile eriklerin üzerine sürülür.
180 dereceye ısıtılmış fırında pişirilir.
Ara ara fırından çıkarılarak eriklerin üzerine erik suyu sürülür.
 Piştikten sonra fırından çıkarır çıkarmaz eriklerin üzerin yeniden erik suyu sürülür ve soğuduktan sonra servis edilir.
 Afiyet Olsun ...
 
 
 
 
Tarifin orjinaline ulaşmak için ,http://www.neselitatlarim.com/2014/07/erikli-turta.html

Sevgi Dolu Öpücükler Herkese :)

2 Temmuz 2015 Perşembe

Kıymalı Bamya Yemeği

Bamyayı ya çok seversinizzzz ya da hiç sevmezsiniz . Zor bir sebzedir ... Aslında biraz da pişirmeyle alakalı sanırım.
Hassas sümüksü bir yapısı olduğu için kontrollü pişirilmesi gereken,çok karıştırmadan ,ateşi iyi ayarlayarak pişirmemiz gereken hassas ruhlu bir sebze:)) Bir de iyi ayıklanması lazım tabi ,kısaca özen isteyen bir tencere yemeği diyebilirim :)
 
Bizim evde çocuklar maalesef hiç sevmiyor ama ben ve eşim çok seviyoruz.
Mevsiminde bazen kıymalı bazen zeytinyağlı olarak sık sık pişirmeye çalışıyorum bu harika sebzeyi.
 
Tarife gelecek olursak;
 
 
 
 
 
Bamya Yemeğimiz İçin,
 
Malzemeler
 
1 kg. bamya
1 adet kurusoğan
2 diş sarımsak
150 gr. kadar dana kıyma
4 yemek kaşığı Ayçiçek yağı
1,5-2 yemek kaşığı kadar salça
1 adet iri kırmızı domates
tuz
 
Yapılışı:
 
Bamyaları yıkayıp dikkatli bir şekilde baş kısımlarını kesiyoruz.
Geniş bir tencereye Ayçiçek yağını koyup soğanı ve kıymayı birlikte kavuruyoruz.
Sarımsakları ince ince kıyıp kıymalı karışıma ekliyoruz.
Domatesimizin kabuklarını soyup harcın içine rendeliyoruz. Salçayı ekliyoruz.
Biraz su ekleyip harcımızı açıyoruz.
Bamyaları ve tuzu ekliyoruz.
Göz kararı suyumuzu da ekleyip ,Bamyalar yumuşayıncaya dek kontrollü olarak pişmeye bırakıyoruz.
Arzuya göre pulbiber ve karabiber de ekleyebilirsiniz.
 
Afiyet Olsun
 

28 Haziran 2015 Pazar

Ispanaklı Bulgur Pilavı Tarifi

Bizim evin favori pilavı bulgurdur. Eşim de çocuklarda çok sever. Ben de bu fırsatı kaçırmam tabi ve bu şifalı nimeti şekilden şekile sokarak değişik değişik ikram ederim bizimkilere :)
 
Ispanak da oldukça yakışıyor bulgura... denemediyseniz eğer muhakkak deneyin derim .
Yanına koca bir bardak ayran yapmayı da unutmayın ama:)
 
Sevgi Dolu Öpücükler herkese
 
 
 
Pilavımız İçin,
 
Malzemeler:
 
1 /2 adet kurusoğan
10 yaprak ıspanak
2 diş sarımsak
4 yemek kaşığı Ayçiçek yağı
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı acı biber salçası
1 su bardağı pilavlık bulgur
2 su bardağı su
tuz
 
Yapılışı:
Soğanları piyazlık ince ince doğrayıp Ayçiçek yağında kavuruyoruz.
Sarımsakları rendeleyip ,salçayla beraber ilave ediyoruz,karıştırıyoruz.
Ispanak yapraklarımızı ince ince kesip karışıma ekliyoruz.
Yıkanmış bulgurumuzu,suyumuzu ve göz kararı tuzumuzu da atıp tekrar karıştırarak pişmeye bırakıyoruz.
 
Pişip demlenen pilavımızı sıcak sıcak servis yapıyoruz.
 
Afiyet Olsun.
 

26 Haziran 2015 Cuma

Karaca İle Sofra Eğitimi

 
Geçen Haftalarda Sevgili Ayşenur Hanım'ın daveti ile Karaca Sofra Eğitimi Davetine katıldım.
Bu tarz etkinlikleri oldum olası çok sevmişimdir.
Davetiyeyi görünce tam benlik bir etkinlik dedim hemen :)
 
 
Birbirinden kıymetli blog yazarları dostlarım ile şen kahkahalar eşliğinde oldukça keyifli dakikalar geçirdik.
 
Tabağın,çatalın tarihine inip ,görgü kurallarından çıkıp , sofra düzeniyle bu keyifli eğitimi bitirdik.
 
 
 
 
Bu fotoğraflar da günü özetliyor aslında :)
 
 
 
 
Şık ve özenli sofraları hep çok sevmişimdir.  http://www.krcshop.com/ da bizim işleri kolaylaştırmamız için elinden geleni yapmış.
 
Herşey öyle zevkli öyle klas ki herhangi bir takımı gözünüz kapalı bile alsanız çok zarif bir masa hazırlayabilirsiniz :)
 
Bardaklar ,çatal bıçak takımları vs. on numara . Muhakak inceleyin derim.
 
Mesela bu fotoğraftaki bardaklarda aklım kaldı benim :)
 
 
 
 
Ayrıca Karaca http://www.seninsofran.com/ da harika bir site hazırlamış.
 
Birbirinden harika sofraları videolu şekilde izlemeniz mümkün ... Önce siteye sonra da en yakın KRC mağazasına gideceksiniz benden söylemesi :)
 
 
Evinizden ,Sofralarınızdan misafirlerinizin hiç eksik olmamasını dilerim ...
 
Sevgi Dolu Öpücükler herkese :)