Vee bir yaz sezonunu daha üzülerek kapatmış bulunmaktayız :)
Okul ha açıldı ha açılacak derkennnn bugün tam 3 gün oluyor Emre'm yeni okuluna başlayalı:)
Okul değişikliği yaptığımız için oldukça gergindim açıkçası.
Nasıl olacak ,alışacak mı diye dertlenirken çok şükür şu ana kadar bir problem yaşamadık. Lokum gibi de bir öğretmenimiz var çok şükür. O öğrencilerini bahçede öptükçe ben de koşup onu öpmek istiyorum :)) İnşallah herşey yolunda gider de çabucak alışır aslanım ve bizi geçen seneki gibi gururlandırır...
Beni sorarsanız eğer ben hala alışamadım okula bırakıp eve dönmeye,el sallayıp arkamı döndüğüm anda salya sümük ağlamaya başlıyorum :) Allah evlatlarımızla sınamasın bizleri..
Sonracığımaaa asıl konumuza dönecek olursakkkk, ee tatil bittiğine göre de artık bol bol tarif eklemeli öyle değil mi :) Yok öyle yan gel yat Osmanlık :) bol bol pişirmek lazım:))
Hepinizi seviyorum ,öpüyorummm ve bugünün tarifine geçiyorum :)
Malzemeler:
1 Kg. dana straganof
3 yemek kaşığı Ayçiçek yağı
1 Adet sarı dolmalık biber
1 Adet kırmızı dolmalık biber
1 Adet yeşil dolmalık biber
3 diş sarımsak
1 adet kurusoğan
1,5 yemek kaşığı domates salçası
6-7 adet cherry domates
tuz,karabiber,pul biber
Yapılışı:
Biberleri yıkayıp , içlerini temizleyip julyen kesiyoruz.
Soğanı piyazlık doğrayıp Ayçiçek yağında ince kıyılmış sarımsak ve biberler diri kalacak sekilde mümkünse wok tavada kavuruyoruz.
Etleri ekleyip kavurma işlemine devam ediyoruz
Suyunu çekip ,rengi dönmüş etimize salçamızı ilave ediyoruz.
Domateslerimizi,tuzumuzu ve baharatlarımızı da ilave etler yumuşayıncaya dek kavurarak pişiriyoruz.
Afiyet Olsun.