Son zamanların en moda tarifiyle karşınızdayım bugün :)) Yapmayanı dövüyorlar benden söylemesi:))) Ne farkı var normal muhallebiden derseniz eğer ,hiç bir farkı yok bence:) sadece ismi janjanlı ..Magnolia :)) Aslında orijinalini yemek lazım ,eminim farklıdır...Fakat bu da giderli hani:) haksızlık etmemek lazım:) Tarif için aylinime teşekkürü bir borç bilirim:))))
Sevgi Dolu Öpücükler...
*Muhallebi için,
1 kg. süt
1 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 su bardağı tozşeker
1 paket vanilya
*1 kutu süt kreması
*cici bebe bisküvisi
*çilek ve muz
Yapılışı :
Sütümüzü (krema hariç) diğer malzemelerle sürekli karıştırarak pişirelim.
Kremayı da ekleyip iyice özleşene dek karıştıralım. Kabuk tutmaması için ara ara karıştıralım.
Dilediğimiz kadar bebe bisküvisini rondodan geçirelim.
Kaselerimizin tabanlarına biraz bisküvi koyalım.Çilek ve muz ile süsleyip üzerine muhallebi koyup bir sıra daha bisküvi tozu koyalım.
Tekrar çilek muz ile süsleyip,üzerine muhallebi koyup soğutalım.
Servis yapmadan önce üzerini arzuya göre bisküvi ile süsleyip servis yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN
3 yorum:
bir ben denemedim sanırım canım.nefis olmuş.en kısa zamanda denerim insallah.sevgiler.
Ben bunu yaptim muhtesem oldu cok cok tesekkur ederim zeynep abla harika bir tarif herkese tavsiye ederim
Harika bir tarif zeynep abla tarif icin tesekkurler herkese siddetle tavsiye ediyorum :)
Yorum Gönder