Hani çekmeceleri düzenlerken unutmuş olduğunuz bir eşyayı görünce mücevher görmüş gibi sevinirsiniz ya...işte ben de bilgisayarımda yayınlamayı unutmuş olduğum fotoğraf görünce ağzım kulaklarımda fiyonk oluveriyorum:))) teee Kasım 2011 de Ray Gurme dergisi için hazırlamışım bu nefis sosu:)
Eger denemediyseniz muhakkak deneyin derim hem Janjanlı hem de leziz mi leziz:)
Musmutlu haftalar dilerim,
Sevgi Dolu Öpücükler
Avakado Sos İçin,
Malzemeler:
1 adet avakado
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı hardal
½ çay kaşığı tozşeker
Bir tutam karabiber ve pul biber
Tuz
Yapılışı:
Avakadoyu ortadan ikiye kesip çekirdeğini çıkarıyoruz.
Kaşık yardımıyla içini çıkarıp püre haline getiriyoruz.
Diğer malzemelerle karıştırıp servise hazır hale getiriyoruz.
AFİYET OLSUN
6 yorum:
ellerine sağlık canım. Geçen yıl çok yapardım. evde 3 avakadom var. Biraz yumuşasın hardalla hiç denemedim. birde bu şekilde yapacağım inşallah.
Zeynebim canım benim aynen benimde öyle olur. Ne tesadüftür ki bugün bende taa doğum iznine çıkınca yaptığım lezzeti yayınladım :)
Canım bu sosu ray gurme de okuyunca da çok beğenmiştim .
ellerine sağlık süper olmuş afiyet bal olsun..
sevgiler
Ellerine sağlık canımcım.
Bayılırım avakadolu lezzetlere..Bende çok sık yapıyorum,ellerine sağlık Zeynepcim..
Canim ellerine saglik cok güzel görünüyor.
Kızartılmış çıtır lavaş ekmeği ile tadına doyum olmaz :) Ellerine sağlık
sevgiler
Yorum Gönder