Görüntüsü güzel ,kendisi lezzetli ,kolay kolay kimsenin hayır diyemeyeceği ,göbek büyütücü ,kopkolay bir lezzetle musmutlu pazarlar herkeseeee:)
Etimek üstü kızartma için,
Malzemeler :
Etimek
Sarımsaklı Yoğurt
Karışık Kızartma
Süslemek İçin, Feslegen
Yapılışı:
Etimek dilimlerimize sarımsaklı yoğurt sürüp yumuşaması için 30 dakika kadar servis tabağında bekletiyoruz.
(Zamanınız kısıtlı ise ayrana batırıp da çıkarabilirsiniz.)
Etimekler yumşarken dilediğiniz sebzeyi kızartıp (arzuya göre şakşuka da yapabilirsiniz ) yumuşamış etimeklerimizin üzerine kızarmış sebzelerimizden koyup taze feslegenle süsleyip servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun...
ELLERİNE SAĞLIK. NE KADAR ŞIK VE PRATİKK.
YanıtlaSilMmmm çok lezzetli görünüyor. Ellerinize sağlık :)) Hemen denemek lazım. Banada beklerim limonnagaci.blogspot.com
YanıtlaSilellerine sağlık zeynepcim,sen kızartmalarla beni tahrik etmeye devam et bakalım :)
YanıtlaSilTam benlik olmuş Zeynepcim,ellerine sağlık..Bence yazın çay sofralarının vazgeçilmezi olacak..sevgiler..
YanıtlaSilBiz bunun hep sade patlıcanlısını yapıp birde domates sos eklerdik. Niye patlıcanda takılıp kalmışız ki:)) Ramazan da böyle karışık yapayım inşallah.
YanıtlaSilEllerine sağlık sayın puantiyeli :P