30 Haziran 2013 Pazar

Etimek Üstü Kızartma

Görüntüsü güzel ,kendisi lezzetli ,kolay kolay kimsenin hayır diyemeyeceği ,göbek büyütücü ,kopkolay bir lezzetle musmutlu pazarlar herkeseeee:)



Etimek üstü kızartma için,

Malzemeler :

Etimek
Sarımsaklı Yoğurt
Karışık Kızartma

Süslemek İçin, Feslegen

Yapılışı:

Etimek dilimlerimize sarımsaklı yoğurt sürüp yumuşaması için 30 dakika kadar servis tabağında bekletiyoruz.
(Zamanınız kısıtlı ise ayrana batırıp da çıkarabilirsiniz.)
Etimekler yumşarken dilediğiniz sebzeyi kızartıp (arzuya göre şakşuka da yapabilirsiniz ) yumuşamış etimeklerimizin üzerine kızarmış sebzelerimizden koyup taze feslegenle süsleyip servis yapabilirsiniz.

Afiyet Olsun...


5 yorum:

  1. ELLERİNE SAĞLIK. NE KADAR ŞIK VE PRATİKK.

    YanıtlaSil
  2. Mmmm çok lezzetli görünüyor. Ellerinize sağlık :)) Hemen denemek lazım. Banada beklerim limonnagaci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık zeynepcim,sen kızartmalarla beni tahrik etmeye devam et bakalım :)

    YanıtlaSil
  4. Tam benlik olmuş Zeynepcim,ellerine sağlık..Bence yazın çay sofralarının vazgeçilmezi olacak..sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Biz bunun hep sade patlıcanlısını yapıp birde domates sos eklerdik. Niye patlıcanda takılıp kalmışız ki:)) Ramazan da böyle karışık yapayım inşallah.

    Ellerine sağlık sayın puantiyeli :P

    YanıtlaSil