1 Ocak 2015 Perşembe

Kikkoman ile Japon Mutfağı Workshop’u kazanmaya var mısınız?


 

Kikkoman ile Japon Mutfağı Workshop’u kazanmaya var mısınız?
 
1-31 Ocak 2015 tarihleri arasında Gourmet&Styling ve Kikkoman iş birliği ile Kikkoman ürünlü yemekler yarışmasına katılabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bu bir ay boyunca Kikkoman ürünüyle yaptığınız bir tarifi, Kikkoman ürünü ile fotoğrafladıktan sonra bizimle paylaşmak! Yolladığınız tüm tarifleri ise www.gourmetandstyling.com/kikkoman sayfasındaki bloggerınızın bölmesinden görebilirsiniz.
 
Her bloggerdan kazanan 2 kişi, toplam 10 kişi  Gourmet&Styling ve Kikkoman’dan harika bir ödül kazanıyor! Kazanan takipçiler 9 Şubat haftası EKS Mutfak Akademisi’nde yapılacak olan Japon Mutfağı Workshopu için hediye davetiye sahibi oluyor! Ayrıca bununla da kalmayıp kazanan tarifler Gourmet&Styling dergisinin ilkbahar sayısında yer alacak!
 
Unutmayın yapmanız gereken tek şey Kikkoman ürünü ile yapacağınız bir tarifi, ürünün kendisiyle birlikte fotoğraflayarak 1-31 Ocak arası bize yollamak!
** Kazananlar 4-5 Şubat tarihlerinde açıklanacaktır. 

 
 
Tarif ve fotoğraf gönderiminiz için mail: zeynep.cesmeci@hotmail.com
 
 
 
Bol Şanslar Dilerim Tüm Kalbimle :)

3 yorum:

Kakuleninbebekleri dedi ki...

Valla ben seninle burada olacaksam o müthiş enerjine nail olacaksam seve seve katilirim güzel arkadaşım hayırlı olsun.

nursevincelezzetler dedi ki...

İnşallah Zeynepciğim. Tarifişimdiden düşünmeye başladım bile.

Unknown dedi ki...

Zeynep Hanım Merhaba
Nihayet Antalya Real den aldım soya sosunu.En kısa zamanda nefis bir kaç tarif yetiştirmeye çalışacağım. Hem sizinle ,Hem Eks Mutfakla bir gün geçirmek Muhteşem olur.
Sevgiler,