30 Haziran 2013 Pazar

Etimek Üstü Kızartma

Share |
Görüntüsü güzel ,kendisi lezzetli ,kolay kolay kimsenin hayır diyemeyeceği ,göbek büyütücü ,kopkolay bir lezzetle musmutlu pazarlar herkeseeee:)



Etimek üstü kızartma için,

Malzemeler :

Etimek
Sarımsaklı Yoğurt
Karışık Kızartma

Süslemek İçin, Feslegen

Yapılışı:

Etimek dilimlerimize sarımsaklı yoğurt sürüp yumuşaması için 30 dakika kadar servis tabağında bekletiyoruz.
(Zamanınız kısıtlı ise ayrana batırıp da çıkarabilirsiniz.)
Etimekler yumşarken dilediğiniz sebzeyi kızartıp (arzuya göre şakşuka da yapabilirsiniz ) yumuşamış etimeklerimizin üzerine kızarmış sebzelerimizden koyup taze feslegenle süsleyip servis yapabilirsiniz.

Afiyet Olsun...


5 yorum:

Nursevin Sönmez dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK. NE KADAR ŞIK VE PRATİKK.

Elif Küçük dedi ki...

Mmmm çok lezzetli görünüyor. Ellerinize sağlık :)) Hemen denemek lazım. Banada beklerim limonnagaci.blogspot.com

Dilek Çengel dedi ki...

ellerine sağlık zeynepcim,sen kızartmalarla beni tahrik etmeye devam et bakalım :)

nursen aksoy dedi ki...

Tam benlik olmuş Zeynepcim,ellerine sağlık..Bence yazın çay sofralarının vazgeçilmezi olacak..sevgiler..

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Biz bunun hep sade patlıcanlısını yapıp birde domates sos eklerdik. Niye patlıcanda takılıp kalmışız ki:)) Ramazan da böyle karışık yapayım inşallah.

Ellerine sağlık sayın puantiyeli :P

 
Visual Design By Afet