2 Ocak 2013 Çarşamba

Muratbey Peynirleri ile Günün Her Saati Peynir Yiyeceksiniz

Yepyeni bir yıldan merhabalar canım canım blogcanlarım:)

Herkese mutlu mutlu ,musmutlu yıllar dilerim.

2013 yılında "Keşke" dediğiniz herşey gerçekleşir umarım diyerek yılın ilk postuna giriş yapalım:) Yeni yılın ilk yazısı 2012'nin son daveti olsun istedim:)
Swisotel'de geçtiğimiz haftalarda Muratbey Peynirlerinin nefisss bir davetine katıldım.
Nefis demek az  kalır aslında nepnefis desem daha doğru olur:)))

Her yer bizler için birbirinden nefis peynir çeşitleriyle donatılmıştı..."Günün her saati peynir temalı "olan kadın kadına bir çay keyfi etkinliği yaptık:) Uzun uzun sohbet ettik.
Hele bir de Sevgili Gülnur Hanım'ın hoş sohbeti de eklenince tadından geçilmedi,hatta tadı damağımda bir gün oldu bile diyebilirim.

Etkinlik boyunca Muratbey Peynirlerini tadıp, firma ve peynirler hakkında da bilmediğimiz bir sürü güzel ve önemli şeyler öğrenmiş olduk:)




Muratbey Peynirleri ;

Yarım yüzyıla yakın geçmişe sahip Muratbey, tecrübesiyle sütün Türkiye'deki gelişimine yön veren sayılı firmalar arasında yer almaktadır.
İnovasyona verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olan Muratbey, 12 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi, 300 çalışanı ve günde 700 ton civarında süt işleme kapasitesi ile hergün Türkiye çapında 7 bini aşkın noktaya ulaşmakta ve daha fazla sayıdaki insanın sağlıklı sütle üretilmiş sağlıklı ürünler tüketmesini sağlamayı amaçlamaktadır.



Gerçek tat ve kokusu muhafaza edilen süt Muratbey ürünlerindeki lezzetin esas sırrıdır. Peynirin hammaddesi olan sütün mucizevi besin değerlerini muhafaza ederek, hep aynı kaliteyi sunmanın ilk ve en önemli şartı Muratbey'de sağlanmıştır



Türkiye'nin en lezzetli peynir markası olarak bilinen Muratbey, sağlıklı lezzeti insanımıza sunmak için geliştirdiği yöntemlerle kendi sektörüne de örnek olmaktadır.


Siz de eğer" peynir canavarıyım" diyenlerdenseniz ve "Günün her saati peynir yerim ,hayatta affetmem " diyorsanız özellikle de Murat bey peynirleriyle tanışmamışsanız hemen bi koşu markete gidip peynir alıp,bir de simit kapıp, çayı da demleyip keyif yapın derim:)


Not: Etkinlik hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz buraya da bakabilirsiniz:)


Sevgi Dolu Öpücükler

2 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

afiyet olsun canım...

çekiliş yapıyorum beklerim :)=)

radyo dinle dedi ki...

teşekür ettik