4 Haziran 2012 Pazartesi

Mövenpick Dondurmaları Blogger Etkinliği

Antalya'dan döner dönmez gözümü Mustafa Bey'in daveti ile Eks'de yapılacak olan  Mövenpick dondurmaları blogger etkinliğinde açtım:) İçinde tatlı,dondurma veya çikolata geçen davetler beni benden alıyor resmen:))



Konu dondurma olduğu için heyecanım tavan malum:))

Şeflerimiz eşliğinde ,
*Enginar Carpaccio üzerinde pancar küpleri ile limon ve misket limon kabuklu sorbe
*Pazı kavurması üzerinde mangolu tavuk göğsü veee
*Beyaz çikolatalı dondurmalı mousse pişirdik.

Sonra da bizler için hazırlanan şık masamızda hep beraber sohbet ede ede afiyetle yedik yemeklerimizi.Karnım doydu ama gözüm dondurmaya doymadı her zaman ki gibi tabi:))) 


Etkinlik çok keyifli geçtiği için anlat anlat bitmeyecek...Biraz da dondurma günlerinden bahsedeyim size:))

Mövenpick® Dondurma Günleri, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler, çeşitli aktivite ve sürprizlerle 1 Haziran’da İstanbul’da başlıyor.

İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick®, Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Dondurma Günleri ile, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına çok özel sürprizler hazırlıyor.

İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen “Mövenpick®Dondurma Günleri”, bu yıl 1-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ulus, Nişantaşı, İstiklal Caddesi, Akmerkez Alışveriş Merkezi, İstinye Park Alışveriş Merkezi, Bebek ve Kuruçeşme gibi seçkin lokasyonlarda gerçekleşecek.
Aşşk Kahve, Cookshop, Hardal, Hayal Kahvesi Caddebostan, İst Cafe, Kırıntı, La Sirene, Big Plate, Mövenpick® Otel, S Café, Zanzibar gibi pek çok özel mekan Mövenpick® Dondurma Günleri boyunca, aktiviteye özel olarak hazırladıkları dondurmalı tarif ve menülerini misafirlerine sunuyor olacaklar.

Mövenpick® ® Dondurma Hakkında:

Klasikler ve Sorbeler olmak üzere 2 ana grupta, 19 farklı çeşidiyle seçkin market, şarküteri, restoran, kafe ve otellerde yerini alan Mövenpick® Dondurmaları ile lezzetin doruklarına varacaksınız.


Taze İsviçre kreması ve %100 doğal malzemeler ile gurme dondurma ustalarının hünerli ellerinde farklı bir üslupla hazırlanan “klasik” dondurma tatlarının keyfini çıkaracak, yağ içermeyen “sorbe” çeşitleriyle gerçek meyve doğallığının tadına varacaksınız. 

Mövenpick® Dondurmaları’nın içeriğindeki tüm malzemeler en iyi yetiştikleri ülkelerden özenle seçiliyor. Vanilya Madagaskar’dan, kakao Venezüela’dan, limon İspanya’dan, ceviz Çin’den, mango Ekvator’dan, fıstık İtalya’dan geliyor.



Bu keyifli Etkinlik İçin , Mövenpick dondurmalarına,Mustafa Bey'e ve Eks'ye çok çok teşekkür ederim.

Sevgi dolu öpücükler,dondurma tadında lezzetli günlerr:)))

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Selamlar,

Bugün etkinlikte tanıştığımıza sevindim. Bundan sonra sizi hem buradan hem de facebooktan takip edeceğim.

Selamlar

komançi dedi ki...

eğlenceli geçmiş anladıgım kadarıyla :) afiyetler olsun!!

Sistem dedi ki...

Teşekkürler. Çok güzel bir blogunuz ve faydalı paylaşımlarınız var.