24 Nisan 2012 Salı

Eternity Ev Yaşam Gereçleri

Merhabalar Blogcanlarımmm,

Bugün sizleri yeni oyuncaklarımla tanıştıracağım:) Sevgili Benan Hanım'dan gelen bir maille tanıştım bu bahar bahar tencerelerle ... İnsanın içini açıyor resmen değil mi ? :) Biran önce sizlere nefissss yemekler pişirmek için heyecanlanıyorum doğrusu... Hatta siz bu postu okurken ben dayanamıyıp, terliklerimi topuklarıma vura vura mutfağa gidiyor olacağım:))))


http://www.guzelis.com.tr/ Bu siteye uğramadıysanız eğer muhakkak bir ziyaret edin derim...
Eminim sizin de mutfağınıza ve gönlünüze renk katacak ve  "işte bu bebek benim olmalı "diyeceğiniz ürünler vardır mutlaka:))) Hepsi şıkır şıkır ,karar vermeniz zor olacak bilesiniz:) 


Yeni tencerelerimle yepyeni tariflerde görüşmek üzere:)

SEVGİ DOLU ÖPÜCÜKLER


5 yorum:

La_Edri dedi ki...

merhabalar.güle güle kullanın yeni oyuncaklarınızı:) ama eternty kullanıpta kulpu çıkmayan tencere kapağı görmedim şimdiye dek kimsede.o yüzden tavsite etmem..saygılarımla...

YeMeK vAkTi dedi ki...

hacı güle güle kullan pek severim bu renkli tencerelerle evinde çiçekler açsın :)

Bu arada benim teflon tencere markamdır etenity,buyrun bizim eve gelin ben göstereyim size kapağıda kulpuda her bir yeride sapasağlam ve 5 yıl oldu ben tavsiye ederim yani

Sevgiler,

hanife dedi ki...

hakikatende insanın içini açıyor güle güle kullan arkadaşım izlemeye aldım sevgiler

İnci Yemek dedi ki...

Zeynebim canımın içi,güle güle sağlıklı günlerde kullan yeni oyuncaklarını:)yaklaşık on iki yıl önce almıştım meyve desenli eternty tencerelerimi bir de üstüne ev hediyelerimde aynı marka oldu ayrıca:))yıllardır hiç bir şey olmadan düzenli olarak kullanıyorum çok da memnunum.Bende Aylin ile aynı fikirdeyim herkese tavsiye ederim doğrusu.
sarılıp öperim canım seni...

pasta evim dedi ki...

Merhababalar bende senelerdir eternity çaydanlık kullanıyorum ve çok memnunum . hatta ilk aldığım yıl eşim ve kızım ben evde yokken çaydanlığın altını kapatmayıp yakmışlardı. Müşteri ilişkilerini aradığımda kargo ücreti ödemeden onlara göndermemi istediler ve bir hafta sonra yepyeni etiketi üzerinde çaydaydanlık yolladılar. bu da benim gittiğim herkese hediye küçük bir parçası bile olsa eternity götürmeme sebep oldu. bu tencereleri ben henüz denemedim en kısa zamanda denemek isterim bende. Güzeliş ve Benan hanıma sevgiler Zeynepcim.