16 Mayıs 2011 Pazartesi

5.Blog Yazarları Buluşması

Sonunda büyük gün geldi çattı veeee sıcacık güneşli bir pazar gününde 5. blog yazarları buluşmamızı Fenerbahçe Özsüt Atölye’de gerçekleştirdik.



Harika bir gün oldu...Herşey tıkır tıkır işledi çok şükür.
Sponsorlarımız sağolsunlar müthişlerdi...Çok rahat oldu herşey.
Sevil ,Yasemin ve ben zaten çok iyi de arkadaş olduğumuz için iletişimimiz sürekli lay lay lom modundaydı:)

Pazar günü önce güneş bizi tüm güzelliğiyle ısıttı...Sonra da teker teker gelen dostlarımız .....
Gün boyunca ne kadar şanslıyım diye düşünüp mutlu oldum.Nereye baksam sıcacık mutlu yüzler gördüm...Kahkahalar havada uçuştu...samimi duygularla sarıp sarmaladık birbirimizi....

Her bir misafiri tek tek anlatmak isterdim aslında size...nasıl yardım etmek için çırpındıklarını,nasıl pozitif enerji saçtıklarını,nasıl heyecanımızı paylaştıklarını hepsini yazmak isterdim ...Fakat kişi sayısı 100'ün üzerinde olunca bu imkansız oluyor tabi:))


Gelelim Özsüt 'e...Özsüt bizler için çırpınıp durdu cumartesiden beri...Sağolsunlar oldukça fazla olan hediyelerimizi bir gün öncesinden muhafaza ettiler...1 sn. bile yüzlerindeki gülümsemeyi esirgemediler bizden.Bizimle beraber koşturup durdular günler öncesinden.Kendimizi evimizde hissettirdiler bize sağolsunlar...Hijyen 10 numara zaten...beni yakından tanıyanlar bilirler temizliği nasıl sevdiğimi:)Mekan temiz,çalışanlar mis gibi...menü süper:) Eee daha ne olsun:) Bize sadece coşmak kaldı:)


Bizler için muhteşem bir Ege kahvaltısı hazırlamışlardı...Afiyetle kahvaltılar yapıldı.Sonra sponsorlar eşliğinde hediye çekilişlerimiz yapıldı...

Bahar coşkusunun gazıyla herkesi şımartmaya çalıştık:))))



Tabii Özsüt'te bizi şımarttı bu güzel ve nefis pastasıyla...


Heyecanla kestik pastamızı ... vee afiyetle de yedik bu güzel günün şerefine...



Kıymetli sponsorlarımız,

Maggi ,Henkel, Sofra Dergisi, Muratbey Peynirleri, Yonca gıda, Chef İstanbul, Benetton, Altıparmak, Elit çikolata, Roberto Bene, Becel, Akdeniz Bujiteri, Mer Balık Restaurant, Sustilo , Sebahat Güzellik merkezi, Vaseline, Elidor 'a sonsuz teşekkür ederiz.

Feneryolu ÖZSÜT'e ,Sayın Hasan Bey'e,Ahmet Bey'e,Taşkın bey'e, Feyyaz bey'e,Abdullah Bey'e ,Kadir bey'e , Ozan bey'e ,Ömer Bey'e ve Durdu Bey'e bu keyifli organizasyonda bizimle berbaer oldukları için sonsuz teşekkürler ederiz.

6. Buluşmayı heyecanla bekliyoruz ve arkadaşlarımızı tüm kalbimizle destekliyoruz.:)

Sevgili arkadaşlarım Sevilciğim ve Yaseminciğimi de öpüyorummmmm:))))

Sevgiler






17 yorum:

Limon çiçekleri dedi ki...

Harika olmuş,muhteşem.darısı biz Antalya'lı bloggerların başına!

zerrin-misss dedi ki...

canım zeynepciğim, pek güzel bir organizasyonn oldu. Emeğinize yüreğinize sağlık.

sıcacık sevgiler..

İnci Yemek dedi ki...

Zeynebim çok yoruldunuz fakat değdi değdi biz çok mutlu ve çoşkuluyduk:)emeklerinize sağlık canım tekrar çok teşekkürler her şey için.En kocamanından öpüyorum seni...

Ferkay dedi ki...

Emeğinize sağlık canım adınıza sevindim.
Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık herşey çok güzeldi ben çok eğlendim doğrusu her hafta olsa mutlu olurum vallahi emeğinize sağlık canım benim öpüyorum seni

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Zeynepcim ne güzel özetlemişsin canım, çok keyifli bir buluşma oldu. Herkes mutlu mesut ayrıldı dün mekandan. Bizim için bundan daha büyük onur mutluluk olur mu? Ohhh ellerimize sağlık

Tümay Öztürk dedi ki...

Canım tekrar çoook geçmiş olsun. Herşey çok güzeldi. Yoruldunuz ama değdi:)

Gönülünce dedi ki...

Harika bir gün geçirilmiş orda olmak vardıya:))Gülen yüzün hiç solmasın hep böyle mutlu ol canım...Öptüm...

Unknown dedi ki...

faceden takip ettim büyük bir heyecanla hepiniz harikaydınız herşey mükemmel görünüyordu darısı bize:)))
Sevgili özsüt duy sesimizi ve izmir blog yazarlarına karşı bizde aynı hassasiyetleri bekliyoruz.
sevgiler zeynepcim:)))

MAVİ TUTKU dedi ki...

Ben de yayınladım.:) Aslında toplantıya katılan blogcu arkadaşlar bloglarında bunu yazarak sponsorlarada yer verseler bundan sonraki toplantılarda faydası olur diye düşünüyorum. Haksızmıyım.:)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Çaktırmadan 2resim çaldım sizden.:)

pelince dedi ki...

Zeynepcim tüm emekleriniz için çok teşekkür ederiz.Enerjinize sağlık..

Kocaman Sevgiler.

Selin Ergeçer dedi ki...

Çook çok güzel bir organizasyondu, çok keyif aldım :)) herşey için çok teşekkürler :))

çeşnici Handan dedi ki...

Zeynepciğim herşey çok güzeldi ellerinize sağlık çok yoruldunuz ama inan değdi katılım, hediyeler, sohbet herşey eksiksizdi hele evimin bir alt sokağında bir yer seçmeniz beni ayrıca mutlu etti. Tekrar üçünüzü de teşekkür ederim sevgilerimle.

Asuman la dedi ki...

Çok güzel bir sabahtı benim içinde , güzel sohbetler sıcacık çay daha ne istenir ki zaten..Çok yorulmuşsunuz ama gerçekten deymiş tekrar teşekkürler sevgiler..

sevil şahin dedi ki...

Zeynepcim biz harika bir ekip olduğumuz için şahane bir organizasyon oldu.Harika özetlemişsin gerçekten yaşadıklarımızı artık 6. blog yazarları buluşmasında şöyle keyfini süreceğiz bizde bakalım ne zaman o lacak heeyecanla bekliyorum :)

Esma Ercengiz dedi ki...

Zeynepcim harika bir gündü. İzmir'den kalkıp gelmekle ne iyi etmişim. Sizleri tanıdğıma çok memnun oldum. Umarım ileriki günlerde tekrar bir araya geliriz. bu kez ben sizi İzmir'e bekliyorum. Sevgiler