24 Şubat 2011 Perşembe

İpana Blogger Etkinliği


Merhabalar sevgili blogcanlarımmmm,

Hafta sonu Denedim Biliyorum 'un kıymetli davetiyle,  Galata Building'te yapılan İpana Blogger etkinliğine katıldım tüm heyecanımla:))

Çoook kaliteli ve keyifli bir organizasyon gerçekleştiler yine...zaman yine su gibi akıp geçti...

Yine mutlu oldum...Yine tadına doyulmaz bir gün geçirdim ve yine iyi ki katılmışım dedim:)




Bu etkinlikteee İpana pro-expertle tanıştım:))

Bir çoğunuz gibi ben de kendimi bildim bileli İpana kullanmışımdır...Memnunmuydum dersenizzzz çoook memnundum ta ki pro-experti deneyene kadar:)))

Pro-experti  ilk defa bu etkinlik aracılığıyla denedim ve gerçekten acayip beğendim.artık daha çooook memnunum:)))

Tam dişime göre hihihihi:)))))

Beni 4 senedir az çok tanıyanlar hakkımda fikir sahibi de olmuştur eminim. Kimseye beğenmediğim ürünü tavsiye etmem sitemde... Bu bir reklam değil,samimiyetimle söylüyorum ki çok memnun kaldım. 
Düzenli ve doğru kullandığınız sürece beğenmemeniz mümkün değil zaten:) Özellikle hassas diş ve diş etlerine sahipseniz denemekde fayda var:) Demedi demeyin:)))



İpana Diyor ki,


Diş hekimlerinin en çok kontrol ettiği alanları koruduğu bilimsel olarak ispatlanan İpana Pro Expert her açıdan üstün koruma sağlıyor.

İpana, pek çoğumuzun rahatsız olduğu çürükler, tartar, diş eti problemleri, plak, hassasiyet ve lekelere karşı tam koruma sağlayan bir diş macunu.
Özellikle diş eti problemleri ve mine aşınmaları, hassasiyetin temelinde yatan faktörlerin başındadır.

Türkiye’de yaşayan bireylerin %90’ından fazlasında diş eti problemi olduğu tahmin edilmekte. Bu oran çürükten daha fazla karşılaşılan bir durum ve tedavi edilmediği taktirde diş kaybı ile sonuçlanabiliyor. Sağlıklı bir gülüş, sağlıklı dişler ve diş etleriyle mümkündür. Günlük ağız bakımında kullanacağınız doğru ürünlerle ve düzenli dişhekimi kontrolüyle ağız sağlığınızı geliştirebilir ve koruyabilirsiniz.

İpana Pro-Expert adına, siz değerli sosyal mecra yöneticilerini, ağız ve diş sağlığında Önlem almanın tedaviden daha önemli olduğu konusunda aydınlatabildiysek, bu gerçeği geniş kitlelere ulaştırabilmekte bir adım daha başarılı ve mutlu oluruz.

Koruyucu dişhekimliği, ağız sağlığımızı korumak için hem daha sağlıklı, hem daha az masraflı bir çözüm sunuyor. Bu nedenle koruyucu ağız bakım ürünlerini tercih ederek ve düzenli dişhekimi kontrolü ile daha sağlıklı bir ağıza sahip olabiliriz.




Dikkatle dinliyoruz:)) Ben de yağmurda bozulan saçlarımla meşgulüm aynı zamanda:)))
Dinlerim de süslenirim de:))))


Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Diş hekimi. Ayşegül Demirağ ve Profesyonel Akademik İlişkiler Müdürü Diş hekimi Merve Aksoy ağız ve diş sağlığında nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda bizleri bilgilendirdiler.



Bu güzel organizasyon için Sevgili Denedim Biliyoruma ve birbirinden kıymetli güleryüzlü ekibine ,
İpana'ya , Galata Building'e  sonsuz teşekkürler ederim. Harika bir gün oldu...

Hediyeler için de ayrıca çok çok teşekkür ederim.

Etkinlik sonunda Ayşen'im , Hilal'im , Aylin'im ve Yaseminimle beraber Türk kahvelerimizi yudumlayıp,birbirimize doyamadan ,tadı damağımızda kalan bir günü daha bitirip ,mutlu mutlu evlerimizin yolunu tuttuk yine:)  Şen kahkalarımızı da Galata'da bıraktık:)

Başka güzel organizasyonlarda görüşmek dileği ile....


Sevgi Dolu Öpücükler

İPANA pro-expert ile mutlu gülüşlerrr:))))



4 yorum:

Unknown dedi ki...

İSTANBULDA OLMAK VARMIŞ ZEYNEPCİM BİZ HERŞEYDEN YOKSUN KALIYORUZ BURADA:((
SEVGİLER CANIM...

Benhurum dedi ki...

hihihii valla çok haklısın Zeynebim tam dişimize göre İpana Pro-Expert;) bende çook memnun kaldım gerçekten. Ayrıca nefis bir gündü çok keyifliydi hatta hızını alamayan bizler kahkahaları eve dönüşsırasında da yollara saçmaya devam ettik değilmi şekerim;)
Bir sonraki buluşmamıza kadar(-ki bu kez bir etkinlik ile olmayabilir- anladın sen onu) seni kocamaaaaaaaan öperim...

saniyesultan dedi ki...

BÜYÜK ŞEHİRLERDE YAŞAMANIN AVANTAJI BU...HERTÜRLÜ ETKİNLİĞE KATILABİLİYORSUN..

Nesquick dedi ki...

Bilseydim ben de gelirdim, umarım herkesi alıyorlardır.
Bir dahakine kısmet artık :)