11 Aralık 2010 Cumartesi

Homend Blogger Etkinliği


Yine tadı damağımda kalan, çok keyif aldığım harika bir etkinlikten bahsedeceğim bugün size...


Homend’e ilk baktığınızda, karşınızda bir elektrikli ev aletleri markası göreceksiniz. Homend’in öncelikli yatırım, gelişim ve uzmanlık alanı, elektrikli ev aletleridir. Ve hayatını daha iyi yaşamak isteyen herkes, Homend’in potansiyel müşterisidir, velinimetidir.



Geçen hafta Sonu Sevgili http://www.marjinal.com.tr/ Başar Bey'den ve Özge hanımdan gelen bir maille Sevgili Jale Balcı'nın  restoranında birbirinden lezzetli Antakya yemeklerinin tadına bakıp , Homend ürünlerini tanımaya çalışıp, blogger arkadaşlarımla keyifli sohbetler ettik.




HOMEND kadınların hayattaki her rolünü keyifli, zevkli ve takdir edilen bir başrole dönüştürmeyi amaçlıyor. Bu amaçla, tasarladığı her ürünü, “Serving life” felsefesiyle hayata geçiriyor.“Serving Life” sloganıyla kadınların hayat kalitelerini yükseltme ve hayattan keyif almaları için fırsatlar yaratma felsefesini ortaya koyan Homend,


35 farklı ürünle 2010 yılının Eylül ayında elektrikli ev aletleri piyasasına girdi. Hem torbayla hem de torbasız çalışan elektrikli süpürge, narenciye sıkacağı olarak da kullanılan katı meyve/ sebze sıkacağı, dijital ekranlı ütü, cam gövdeli su ısıtıcı ve Akıllı Hız Teknolojisi’ni kullanan mutfak robotu gibi ürünler, Homend’in ilk etapta tüketicilerine sunduğu 35 farklı üründen birkaç örnek olarak öne çıkıyor.

Homend’den bir ürün alanlar, iyi bir hizmet almaya hak kazanıyor.

Homend’in müşteri hizmetleri konusunda piyasaya getirdiği yeniliklerin arasında 2 yıllık garanti ayrıcalığından yararlanmak isteyen müşterilerinden herhangi bir garanti belgesi, fiş veya fatura talep etmemesi geliyor. Müşteri, üründe bir arızayla karşılaşması durumunda Homend’in 7/24 hizmet veren çağrı merkezini arıyor ve ürününün seri numarasını söylediği takdirde kendisine herhangi bir garanti belgesi veya fiş sorulmadan yardımcı olunuyor.

Homend servisteki ürünleri 48 saat içinde tamir etme sözü veriyor.

Arızalı ürünleri kapıdan alıp servis sonrasında kapıya teslim eden Homend,

müşteriye ürünü 48 saat içinde tamir etme sözünü de veriyor. Eğer ürün 48 saat içinde tamir edilemezse, müşteriye aynı ürünün yenisi temin ediliyor.

Homend çevreye duyarlı, çalışanlarına saygılı.

Ürünlerinin dörtte biri Türkiye’de üretilen Homend, işçilerin özlük haklarını gözeten SA 8000 Standardı ve çevreye duyarlı üretim yapan firmalara verilen ISO 14001 belgesi olmayan fabrikalarla çalışmamayı tercih ediyor. Homend çevre konusundaki hassasiyetini, geliştirmekte olduğu daha az enerji harcayan çevre dostu ürünleriyle de ortaya koyuyor.



Homend Satış noktaları;


Homend’in elektrikli ev aletlerini Esse mağazalarında, tüm Türkiye genelindeki teknoloji marketlerde, çeyiz mağazalarında ve elektrikli ev aletleri mağazalarında bulabilirsiniz.




Marjinal Ekibine , Homend ve ekip arkadaşlarına  ,sevgili Jale Balcı ve personeline bu keyifli organizasyon için sonsuz teşekkürler ederim.

Tekrar görüşmek dileği ile...

Sevgi Dolu Öpücükler



4 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

Seni tanıdığıma çok memnun oldum canım ne güzel bir gündü...

kalpkurabiye dedi ki...

canımmm..
ne güzel bir etkinlik yine maşallahınız var..

sofrakeyfim,müjgan dedi ki...

güzel bir etkinlik olmuş
iyi pazarlar arkadaşım

Unknown dedi ki...

Ne güzel çıkmışsınız resimlerde fiyonkçum