25 Temmuz 2010 Pazar

ÜNLÜ BAKLAVACI BAYRAMOĞLU BLOGGER ETKİNLİĞİ

Herkese en gülücüklüsünden merhabalar :)

Geçen hafta sevgili Şebnem Hanımdan baklava tadında çoook tatlı bir mail aldım:) Ünlü BAKLAVACI BAYRAMOĞLU na  davet ediyordu beni...Benim tatlıyı nasıl sevdiğimi az çok biliyorsunuz tabi ,acayip sevindim:)) zıplaya zıplaya içim sevinç dolu gittim tabii yine:)))

Sevgili Cengiz Bayındır ve Sevgili Bekir Taşkıran bizi inanılmaz güzel karşıladılar.
O kadar güler yüzlü ,o kadar içten ve samimilerdi ki ... kısaca hoş sohbetleri de baklava tadındaydı diyebilirim.
İnanın kendimi evlerine davet edilmişim ,senelerdir tanışıyormuşuz gibi hissettim. Kalitelerine olan güvenleri yüzlerine de yansımıştı inanın. Bu da beni ayrıca mutlu etti :))

Bir saniyeleri ikramsız geçmedi...sürekli boş tabaklar ,bardaklar gidip doluları geliyordu:))) o kadar çok çeşit vardı ki... ne yiyeceğimi şaşırdım :)))

Mide rahatsızlığım olduğu için her zaman ki gibi korkuyla yaklaştım:)))) Gün sonunda hasta olmak da vardı:)))) Birkaç dakika sonra o güzelliklere dayanamayıp afiyetle yedim tabi:)))
İnanın  o kadar tatlıdan sonra hiç ama hiç midem yanmadı ,ağrımadı ,bulanmadı vs... talcide ,sodaya gitmedi elim:)) hiç pişman olmadım yani:))) Bu mudur  kesinlikle budur:)))

Meloşumu habire dürtükleyip bana ıslak kekden bir dilim daha verirmisin diye diye bi hal oldum:))) ıslak keke 100 puan verdim:))) hiç ama hiç yumurta kokmuyordu ,çoook hafifti ve ıslak ıslak acayip güzeldi:))) Giderseniz muhakkak deneyin derim:)Yanına da bir bardak limonata:))) mımmm nefiss:)

Gerçekten yediğim her şey çok nefisti...Baklavaları ,tel kadayıfları ,şöbiyetleri on numaraydı:) Kurabiyeler ,poğaçalar ,yaş pastalar hepsi hepsi nefisti.

Katkı maddelerinden kaçınmaları , ürünlerde kaliteli malzeden yana olmaları da onların müşterilerine ne kadar değer verdiğini de gösteriyor.

Tertemiz pırıl pırıl bir dükkan , personel temiz, pak ve güler yüzlü , Firma sahiplerinin 1964'ten beri kaliteyi hep ön planda tutmaları ,işi gerçekten bilmeleri ve severek yapmaları da zaten onları üç kere beş kere süper yapıyor :)
Allah yolunuzu daha çoook açık etsin inşallah. Anadolu Yakasına da bir şube bekliyoruz biran önce :)))

Ayrıca bizler için kişiye özel indirim kartı hazırlamışlar sağolsunlar. Gerçekten güzel bir jestti. çoook mutlu oldum:)

Bu güzel gün için sevgili Kara kedi ajansa ,Şebnem Hanım'a , Sevgili Cengiz Bey'e ,Sevgili Bekir Bey'e ve Baklavacı Bayramoğlu'nun tüm personeline herşey için çok ama çok teşekkür ederim.

Canınız tatlı  isterse ailecek uğrayacağınız kaliteli ve güzel bir mekan. Tüm kalbimle tavsiye ederim.

Daha  fazla bilgi almak ve diğer şubeleri de görmek için burayı tıklamanız yeterli:)
İletişim için ; 0212 248 97 37

Not: Ulaşım sponsorum canımmmm eşime de çoook teşekkür ederim:)))))))








Fotoğraflar içinde meloşuma teşekkür ederim:))

Sevgiler ,Öpücükler

Zeyneple çikolata tadında günler:)))

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Datlum kıymatlum mutlu pazarlar be
nim içinde yedinmi tatlılardan bak
yoksa küserim:))Afiyet şeker olsun kocaman kocaman öpüyorum çikolatalı
çikolatalı:))

YeMeK vAkTi dedi ki...

afiyetler olsun,ne tatlı bir günmüş:))

umutluhayat dedi ki...

ah zeynepcim tam bana göre bir etkinlik olmuş.canım bana yorum yazamadığını öğrendim.bir problem olduğunu sanmıyorum.istersen tekrar dene.sevgilerimle

Unknown dedi ki...

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Beraat kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun.

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Canım önceki ziyaretin ve yorumun için çok teşekkürler, bu rahatsızlığımdan dolayı tek tek yazamıyorum ama maruz görün, bu aralar tembel işi olucak, artık kusurbakmayın canlarım. Fırsat buldukça sizlerin yanınıza gelicem. Bu zarif ziyaretlerin ve değerli yorumun için çok teşekkürler, sevgiyle sağlıcakla kal. Berat kandilin kutlu olsun.

Unknown dedi ki...

Datlum kıymatlum beğendiysen ne mutlu bana.Çam sakızı çoban armağa
nı inşallah sağlıklı günlerde kul
lan ve beni hatırla:))Adrese gelin
ce Papatyam sağolsun:))Kocaman öpü
yorum...Çikolatalı çikolatalı:))))

Behiye Sönmez dedi ki...

Bu tatlı mı tatlı etkinliği nasıl kaçırdım ben :(
Afiyet bal olsun cnmm :)

Hayırlı kandiller..

Cafe Pepela dedi ki...

Bilmeyi bilmeden, kendimzi bilmeden daha,Kendini bildiren SENsin bize.Ruhumuza üfledin ruhundan, aşkını üfledin.Şekil verdin şekle sığmayan o sonsuz güzelliğinle ve kalbimiz, verdin.Evet kalbimizi.
Yeter dedin.Bu kuluma yalnız bu kalbi yeter.Onunla yürüyecek, onunla koşacak,onunla konuşacak ve hatta onunla görecek ve bu kalp öyle bir kalptir ki O kalpte yalnız ben olacağım,yere göğe sığmam,mü'min kulumun kalbine sığarım.

Varlığında yok olduğumuz, varlığında kaybolduğumuz, varlığında kendimizi bulduğumuzsun,

Bir değil, bin ömrümüz dahi olsa, bir gözümüzün şükrünü bile veremeyecekse eğer, yaptıklarımız ve yapacaklarımız, Söyle bize Ya Rabbi,
Ya biz bu gönlün şükrünü SANA nasıl verelim?
Her bir amel-i salih ve her bir harf-i Kuran'ın ecrinin sonsuz kere katmerleneceği
''Bu kutlu gecede,derin şükr ve kalbi muhabbetlerle buluşmak,yeniden doğabilmek,rahmet ve bereket pınarından bolca nasiplenebilmek duası ile''

Kandiliniz Kutlu Olsun Zeynebim..
Off bu mamalar enfes görünüyor,acıktırdı beni ya Hu :)

MUTFAKCİNİ dedi ki...

Süper bir gün olmuş.Anlatımınla yaşadım o günü :) Tatlı,tatlı yemeye gitmiş hı ;) öPÜYORUM KOCAMANNNN